Je bent nu hier: Home / Even voorstellen

Mijn naam is Susanne Eveleens.

Susanne DijkhuizenSinds 1998 ben ik als leerkracht werkzaam in het basisonderwijs in de mooie provincie Drenthe. Mijn praktijk Kindercoach Susanne ben ik in 2012 gestart. Deze praktijk is gevestigd in Nijeveen.

Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling, sociale vaardigheden en coachen. Met veel enthousiasme coach ik de kinderen in mijn praktijk. Er zijn kinderen die vastlopen op het gebied van emotie, leren of moeite hebben met situaties op het sociale vlak. Kinderen weten en kunnen vaak meer dan ze denken, alleen mogen ze er weer in gaan geloven.

Door te kijken waar de kwaliteiten liggen, die naar voren te brengen en te kijken hoe je die het beste kunt gaan in zetten, komen we samen tot de gewenste situatie.

Mijn ervaring is, dat kleine stapjes grote veranderingen kunnen brengen.

“Altijd even bukken, voordat we bloemen plukken” 
- Toon Hermans

Visie

Als kindercoach is mijn uitgangspunt dat ieder kind iets leren kan. Soms loopt het niet lekker en heb je handvatten nodig. Eenmaal de hulp geboden en aanvaard, kan het kind zich een vaardigheid eigen maken die het al had, maar nog niet beheerste. Dat is waar het van groeit en waar het mee verder kan. Door het kind te complimenteren ontstaat er zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld waardoor het weer goed kan functioneren.

       “ M.a.w. het is een begeleiding in het heden met het gezicht naar de toekomst. “

Meld je nu aan